Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

ascunde meniul

Autoklass Punct Ro - D

Detii aceasta scoala

Ploiesti, Str. Mircea Cel Batran Nr.130

Ploiesti, Prahova

0723881991

4.5/5 - 13 comentarii

Descriere:

Tip:

Scoala de soferi

Comentarii:Adauga comentariu

ghita daniela 11 November 2012
Nota: 4 / 5

Sunt la cea de-a 9-a sedinta si pana acum totul este ok,chiar imi place, sper sa fie fie asa pana la sfarsitul sedintelor.

Consideri acest comentariu util? 12 Da Nu 1
PETRE 12 May 2013
Nota: 5 / 5

Pe data de 10-05-2013 am luat permisul datorita d-lui Cristian Mihailescu,care este un profesor foarte bun.Recomand tuturor echipa AUTOKLASS.

Consideri acest comentariu util? 4 Da Nu 2
Amalia 27 April 2013
Nota: 5 / 5

Am luat sala cu 24 si de oras am trecut cu brio!!!!!! Multumesc domnului instructor Mihailescu Cristian !

Consideri acest comentariu util? 4 Da Nu 2
lumy 31 March 2014
Nota: 1 / 5

la pomul laudat , sa nu te duci cu sacul....parca nu mai exista alti instructori in prahova,ti se face greata..

Consideri acest comentariu util? 3 Da Nu 7
Constantinescu Cosmin 15 September 2013
Nota: 5 / 5

O scoala de soferi excelenta. Defapt este mai mult decat o scoala, se ocupa de tot si de toate iar tu ca elev ai nevoie doar de putin timp sa mergi la cursurile de legislatie pentru ca acolo, de la un profesor extraordinar, vei invata fara sa iti dai seama tot ce este nevoie. Cu ajutorul instructorilor scolii AUTOKLASS PUNCT RO, partea practica a examenului de conducere devine floare la ureche si ce este cel mai important, in decursul orelor de condus, capeti siguranta de care ai nevoie. Personal fac cu domnul instructor Mihailescu Cristian si tot ce pot sa spun este ca ma lasa fara cuvinte de fiecare data cu calmul, rabdarea, priceperea, talentul si multele calitati pe care le poseda. Este un adevarat instructor

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 2
ROXANA 25 August 2013
Nota: 5 / 5

\"AUTOKLASS\' cea mai buna scoala de soferi cu instructori de nota 10. Eu l-am avut ca instructor pe domnul Cristian Mihailescu,care este un instructor foarte bun,calm si cu multa rabdare,iar orele de condus sunt ca o relaxare alaturi de el deoarece stie cum sa te faca sa inveti arta condusului. Il recomand cu incredere deoarece din punctul meu de vedere este un profesionist si poti lua permisul cu usurinta. Bafta tuturor, si sa aveti mare incredere in scoala de soferi AUTOKLASS.

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 2
balaca stefan 08 July 2013
Nota: 5 / 5

pe data de 05.07.13 am luat permisul ,din prima, datorita instructorului mihailescu cristian si a sc de soferi autoklass,un om foarte de treaba si rabdator cu aceasta ocazie รข-i multumesc. va recomand sa alegeti autoklass,sunt cei mai buni, sunt seriosi si te ajuta foarte mult

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 3
Andrei Grecu 21 May 2013
Nota: 5 / 5

Recomand tuturor doritorilor de permis cat. A sau cat. B scoala de soferi Auto-Klass ! In primul rand pentru profesionalismul si respectul oferit clientilor,in al doilea rand pentru mediul extraordinar de placut in care se lucreaza,si nu in ultimul rand preturile imbatabile !! Multumesc si felicitari pentru ce ati realizat !!

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 3
katy 16 May 2013
Nota: 5 / 5

Multumesc domnului instructor Mihailescu Cristian datorita lui am luat permisul.Este un instructor foarte bun.Eu am facut scoala cu alt instructor de la alta scoala si nu stiam nimic.

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 1
IOANA MIRELA SIRBU 24 May 2015
Nota: 5 / 5

O scoala de soferi super cu instructori de nota 10.Se ocupa de tot si de toate iar tu ca elev ai nevoie de putin timp pentru cursurile de legislatie pentru ca acolo inveti tot ce este nevoie.Mai am cateva ore de conducere ,ma pregatesc sa dau sala si totul este OK pana acum.Personal fac orele de conducere cu domnul instructor Cristi Mihailescu caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru calmul ,rabdarea si multe alte calitati pe care le are.Multumesc deasemenea doamnei Nina Mihailescu careia ii datorez tot ce stiu despre legislatie. DOAMNE AJUTA!

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
1 2

Adauga comentariu

Scoli din zona

Dinu Gh. Ciprian P.f.a.

Adresa: 100432 Matei Basarab 15

Sigal

Adresa: Str. Tabaci Nr.3

Constantin Pana

Adresa: Corlatesti, Nr. 119