Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

ascunde meniul

Bidi Trans

Detii aceasta scoala

Sector 6, Bd Iuliu Maniu Nr.8a

Sector 6, Bucuresti

0722501560

L-V 8-20
3.0/5 - 11 comentarii

Descriere:

Scoala de soferi categoriile b, c, c+e, d, ce, a, a1: sali de legislatie, sali de mecanica moderne, laborator de testare psihologica, un parc auto care cuprinde 50 de autovehicule de toate categoriilenu are timp/ nu doreste

Tip:

Scoala de soferi

Comentarii:Adauga comentariu

Adrian 15 October 2013
Nota: 1 / 5

O scoala in care instructorul accepta 500 de ron ca atentie si nici macar nu se strofoaca pentru banii aia.Incearca cu tot dinadinsul sa nu te invete ca sa fii neviot sa iei ore de condus.Majoritatea instructrilor sunt afemeiati folosesc tot tipul de metode pentru a pune mana pe unde nu trebuie sau a vedea ce nu trebuie asa ca fetelor aveti grija catre ce scoala va indrepati!!!In concluzie alegerea scolii de soferi \"Bidi Trans este o alegere extrem de proasta!!!

Consideri acest comentariu util? 4 Da Nu 4
Anonim 31 January 2013
Nota: 1 / 5

Nu am o impressive Buna de scoala voastra ptr ca am Aut la Vio numai probleme

Consideri acest comentariu util? 3 Da Nu 0
ANONIM 12 January 2013
Nota: 4 / 5

De incredere fata de alte scoli de soferi cum ar fi teo!

Consideri acest comentariu util? 3 Da Nu 0
maria 28 November 2012
Nota: 4 / 5

spre deosebire de restul scolilor din bucuresti pot spune ca am avut o experienta placuta. au mai fost scapari la secretariat,in rest totul se deruleaza civilizat.

Consideri acest comentariu util? 3 Da Nu 1
anonim 08 February 2014
Nota: 5 / 5

am avut o experienta foarte buna cu aceata scoala de soferi.am avut un instructor foarte serios care s-a si-a dat toata silinta. Va recomand aceasta scoala de soferi cu toata increderea.

Consideri acest comentariu util? 2 Da Nu 1
florin 11 February 2017
Nota: 1 / 5

Nu recomand aceasta scoala, sunt total neprofesionisti. Masinile sunt pe GPL asta inseamna ca trebuie sa le turezi bine ca sa porneasca plus ca iti moare motorul, mai ales in marsarier ceea ce inseamna 6 puncte din 20 posibile. Locatia este departe de Parcul Carol asa ca majoritatea timpului vei astepta in coloana pana acolo unde faci o parcare, 2 viraje apoi te anunta instructorul ca se termina programul si trebuie sa plecati. O sedinta ar trebui sa tina 2 ore, la Bidi este maxim o ora 20 minute. La aceasta scoala vei invata sa mergi drept si sa injuri masinile pe GPL.

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 0
Daniel 06 January 2018
Nota: 5 / 5

DE ce nu organizați și scoala pentru categoria E, separat de categoria C? BE, DE? Multumesc

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
Ioana Nae 02 August 2017
Nota: 1 / 5

Nu mi-a placut atitudinea instructorilor, 80% din timp ma ducea pe drum drept, fara viraje, doar mers inainte, semafor si parcari. Normal ca la examen m-am pierdut cand trebuia sa fac stanga in intersectie. A avut dreptate cine a comentat inaintea mea legat de masinile care nu sunt intretinute desi ar trebui verificate la 6 luni. Unele au ambreiajul varza, la unele pedala de frana trebuie apasata pana la podea ca sa aibe efect, sa nu mai zic de masina GPL unde trebuie sa o turezi bine ca sa nu moara motorul. Nu recomand aceasta firma mai ales ca nu sunt cei mai ieftini.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
george petcu 25 February 2017
Nota: 1 / 5

Scoala de cartier, au locatia departe de locul unde se da examen asa ca mare parte din sedinta de condus vei fi blocat in trafic. Sedinta ar trebui sa fie de 2 ore dar cu greu vei conduce o ora jumatate pentru ca si instructorul trebuie sa manance. Masinile sunt depasite, instructorii nu au grija de ele asa ca unele au probleme cu ambreiajul si chiar cu frana, sa nu mai zic de cele pe GPL care daca nu sunt turate bine le moare motorul foarte repede. La cati bani cer ar trebui sa ofere conditii mai bune. Nu recomand aceasta scoala.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
anonim_X 03 July 2014
Nota: 4 / 5

Nu sunt un talent inascut la sofat dar , am reusit sa iau permisul. Cred ca am prinit informatii corecte atat la cursurile de legislatie cat si de la instructor. Trebuie sa tinem cont ca la proba de traseu suntem pe cont propriu si nu trebuie sa acuzam pe nimeni daca avem emotii sau nu ne iese din prima.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
1 2

Adauga comentariu

Scoli din zona

S&G Divertis

Adresa: Strada Rostogolea Gheorghe, Nr 5d, Plazza Romania - Spre Lukoil- B-dul Timisoara

Vlad Auto

Adresa: Splaiul Independentei nr. 313, Facultatea de Transporturi din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti

Romaion Trans

Adresa: Str.obcina Mare Nr.2