ascunde meniul

Cabriolet

Detii aceasta scoala

Turda, Str. Gheorghe Lazar Nr. 2

Turda, Cluj

0264314136

3.5/5 - 5 comentarii

Descriere:

Compania cabriolet s.r.l efectueaza cursuri pentru scoala de soferi si centru de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere.

Tip:

Scoala de soferi

Comentarii:Adauga comentariu

Geany 02 July 2013
Nota: 5 / 5

Apreciez ft mult acceasta scoala.este foarte serioasa, instructrori sunt ft ok si profesori foarte intelegatori.Am urmat cursurile pt categoria B si am promovat examenul din prima. sunt foarte multumita.Nota mea este 10. Cea mai buna scoala de soferi!

Consideri acest comentariu util? 6 Da Nu 2
anonim 10 February 2014
Nota: 5 / 5

Nu pot sa descriu in cuvinte cat de multumit sunt de aceasta unitate,tin doar sa va zic ca in anul 1999 am urmat cursurile pt. obtinerea permisului de conducere pt. categoria B,C. Am fost plecat mai mult timp prin Europa unde am muncit si am fost apreciat pt. profesionalismul meu,dupa 10 ani mam intors din nou la aceasta firma si am urmat cursurile pt. categ. A,D,E,deasemenea am urmat cursurile de pregatire profesionala pt. transport marfa,transport persoane,transport marfuri periculoase cisterna,colete(A.D.R),si transport agabaritice....toate examenele leam luat cu brio.Vreau sa-i multumesc directorului si instructorilor care mor invatat taina soferiei.Cred ca nu sunt cuvinte care sa descrie profesionalismul scolii.Am fost sofer in Roma 10 ani,iar acum profesez ca si sofer prin comunitate,nu am avut nici un accident in anii astia,si nici o amenda primita,atentie.....sunt mandru de Cabriolet...probabil ca a ramas pe unu din locurile 1-3 a scolilor din romania ...Bravo domnule TODEA DOREL...,cand voi avea nevoie, voi apela din nou la ei.

Consideri acest comentariu util? 5 Da Nu 1
marc elidia 30 July 2013
Nota: 5 / 5

cuvintele sant mult prea sarace pt a descrie putin aceasta societate,CABRIOLET.A fost casa mea timp de 4 luni in care am obtinut permisul de conducator ,cu cele 4 grade si atestatul.Multumesc domnului prof. TODEA DOREL,multumesc doamnelor de la birou,multumesc din suflet domnilor instructori.Azi sant in Italia si conduc,multumidu-va la toti .Ma inclin in fata tuturor cu respect.CE POATE FI MAI FRUMOS DECAT ATUNCI CAND TE URCI LA POSTUL DE COMANDA A UNEI MASINI PT A-TI DA PROBA DE LUCRU SI NU AI NICI O FRICA IAR IN CELE DIN URMA CEL CARE TE TESTEAZA SA ITI SPUNA \"GRATZIE,TU SEI UN GRANDE AUTISTA,GRATZIE.De cine mi-as putea aminti,decat de cei care au pus umar la ceea ce santem noi dupa ce parasim aceasta institutie.Iar voi cei care nu santeti multumiti,santeti din cauza neatentiei voastre.Am vazut in fiecare zi cum ieseau din birou intrebandu-se \"oare ce trebuiea sa fac\"? desii aveau dosaru acela frumos in manuta si toate cele necesare scrise de d-na secretara pe biletel,repetand pt fiecare de cate ori era nevoie.Sa intamplat ca in ziua examenului pt atestat unul dintre concurenti sa apara fara cartea de identitate.Bineinteles ca tot el s-a suparat si a plecat,doar n-o sa ne putem recunoaste vreodata vinovatia si starea de vis.MULTUMESC CABRIOLET,MULTUMESC! cu mult respect ELIDIA MARC.

Consideri acest comentariu util? 5 Da Nu 0
Robert 26 March 2013
Nota: 1 / 5

Buna ziua ma numesc robert am urmat cursurile la SC Cabriolet pentru atestatul ADR as dori sa va intreb daca in momentul in care ati luat bani ati stiut ca Bucurestiul este in inposibilitatea dea emite atestatele astfel ca noi am platit pentru un serviciu de care nu ne putem folosi nici dupa 2 luni de la examen.Daca ati stiut si nu ne ati avizat sa va fie rusine ati luat bani si doar atat

Consideri acest comentariu util? 4 Da Nu 7
Cristian 19 January 2017
Nota: 5 / 5

la 17 ani pot sa ma apuc de scoala de soferi daca sunt la profil mecanic auto ?

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
xxx 14 July 2015
Nota: 1 / 5

as vrea sa afisati perioada iulie cu numarul de elevi care au dat examenul pentru categoria B si cu numarul care au absolvit examenul. din sursele mele e o RUSINE pentru aceasta scoala,specific ca ma refer la conducere autoturism. buni instructorii la plimbat elevii

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 3
1

Adauga comentariu

Scoli din zona

Misiana Auto

Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 17

Art Cond Auto

Adresa: Str. Coloniei Nr. 1268

Orian Tiuca

Adresa: Str.stefan Augustin Nr.36