Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

ascunde meniul

Teo

Detii aceasta scoala

Sector 3, Str. Campia Libertatii Nr.37a

Sector 3, Bucuresti

0753098575

L-V 8-21 S 8-14
3.0/5 - 7 comentarii

Descriere:

Scoala de soferi “teo” este printre singurele autorizate sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile: a,b,be,c,ce,d.

Tip:

Scoala de soferi

Comentarii:Adauga comentariu

Burcea Iulia 21 October 2012
Nota: 1 / 5

feriti va de scoala de soferi F

Consideri acest comentariu util? 6 Da Nu 1
Ana Haiser 22 October 2013
Nota: 1 / 5

Sub orice critica,numai mincinosi.Nimic nu se invata.Legislatie 0/0 .Iar instructori varza. Habar nu au de soferie.NIMIC,NIMIC, NIMIC. Ati vazut voi vredat instructor sa nu stie sa faca o parcare laterala ? La Teo exista. BANI PLATITI DEGEABA SFATUL MEU FUGITI DE TEO. ARUNCATI BANII IN VANT SAU SATII DE POMANA LA UN AMARAT DECAT SA FACETI SCOALA DE SOFERI LA TEO

Consideri acest comentariu util? 3 Da Nu 0
Dinu 13 February 2013
Nota: 1 / 5

nu se ridica la asteptari

Consideri acest comentariu util? 2 Da Nu 0
Adrian 12 September 2014
Nota: 1 / 5

M-a dezamăgit în fiecare stadiu. Începând de la testul psihologic și medical, care nu au avut nicio relevanță, dar au costat o grămadă de bani. Primul curs de legislație nu s-a făcut, dar nu m-a anunțat nimeni și a trebui să mă învoiesc degeaba de la servici, din Pipera pentru a veni în Berceni (Olteniței), la sala de legislație. Nici prima șediță de condus nu s-a făcut, dar drept e că m-a anunțat instructorul înainte. Am vorbit cu două secretare în tipul școlii, una cât-de-cât OK și cealaltă aproape să te înjure orice o întrebai. Instructorul de condus fuma în mașină, fără să fi întrebat măcar de bun-simț dacă mă deranjează, la un curs chiar și-a luat bere. Pe partea didactică, mi-a arătat doar că nu are nicio pregătire psihologică.

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 0
Roscaneanu Petronela 10 November 2015
Nota: 5 / 5

Foarte buna

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 1
da 17 December 2014
Nota: 5 / 5

Descriere

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
Florin Visan 01 May 2013
Nota: 5 / 5

O scoala de soferi cum nu credeam ca exista in Romania, foarte bine organizati, instructorii sunt adevarati pedagogi. Cred ca au cel mai mare parc auto din tara si au mereu pachete promotionale. Din scoala Teo iesi cu adevarat conducator auto. Bravo Teo, tineti-o tot asa!

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 3
1

Adauga comentariu

Scoli din zona

General Trading 73

Adresa: Str. Patinoarului Nr.46

Auto Mixt

Adresa: B-dul Basarabiei Nr.120 Colt cu str. Soldat Nicolae Sebe Nr. 1a, Zona Diham, Ca Punct De Reper Pe Bd Basarabiei, Vis-a-vis De Spitalul Judetean Ilfov (fost Titan), In Dreptul Trecerii De Pietoni, La 100m De Intersectia Diham

Bianca 93 Comimpex

Adresa: Sediul 1 Bv.Basarabia Nr.256